Keuze infrastructuur

zakelijk internetDeelt u vaak grote bestanden? Maakt u gebruik van onlinesoftware? Of werkt u vaak in de cloud? Deze vragen zijn belangrijk bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk internet. Onze specialisten staan voor u klaar met een goed advies dat past bij uw bedrijf.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een technologie die een ultrasnelle internetverbinding garandeert. Met glasvezel kunt u tegelijkertijd gebruikmaken van diverse zware toepassingen. Bijvoorbeeld pinnen, video conferenties, beeldtelefonie of camerabewaking. Deze diensten functioneren veel sneller en beter met een glasvezelaansluiting.

ADSL-verbinding

Niet overal in Nederland zijn glasvezelkabels voor een ultrasnelle verbinding. Dan is een ADSL-verbinding een uitstekend alternatief.

VPN-verbinding

Met een Virtual Private Netwerk (VPN) koppelt u eenvoudig en veilig alle vestigingen binnen uw organisatie aan elkaar. U heeft de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Uw medewerkers krijgen vanaf iedere locatie toegang tot uw zakelijk netwerk en op een veilige manier gegevens uitwisselen.

Heeft u vragen over zakelijk internet?

Stel ze aan een van onze specialisten.

Glasvezel

Snelle verbinding.
Eén glasvezelverbinding.
Groei aanbod diensten grotere bandbreedte.

ADSL

Ultrasnel breedband internet.
Constante verbinding met het
internet.
Internet telefonie mogelijk.

VPN

Communicatie tussen vestigingen.
Integratie van data en telefonie in 1 netwerk.
Beveiligd en betrouwbaar.