M2C

Whatsapp icon 7ff4911a7a88df8f4af5a41e0668a4e9b4ee0448ec68471ca287bfa25667da5c WhatsApp 06 12 34 45 50

M2C

M2C is in 2006 opgericht als aanbieder van mobiele telefonie voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren is de dienstverlening uitgebreid met diensten als Hosted VoIP, verbindingen, M2M/IoT en een volledig beheerde cloud werkplek. Vanuit het gezellige kantoorpand met een schitterend uitzicht over Haarlem werkt het enthousiaste en gedreven team om een optimale bereikbaarheid voor haar opdrachtgevers te behalen en te behouden.

De dienstverlening die M2C biedt, is het adviseren over zakelijke mobiele abonnementen, Hosted VoIP,  volledig beheerde werkplekken in de cloud inclusief Office365, verbindingen en internet connectiviteit. Tevens verleent M2C service en support aan de gebruikers van deze diensten. M2C heeft eigen engineers in dienst voor het uitvoeren van configuratie, installatie en onderhoudswerkzaamheden. 

M2C hecht grote waarde aan het verlenen van service en support aan haar opdrachtgevers. Via meerdere kanalen beschikt u over een professionele supportdesk, waarbij u gegarandeerd snel en adequaat wordt ondersteund. Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel ticketsysteem welke ook voor de opdrachtgevers middels een portal inzichtelijk is. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om afgehandelde aanvragen te beoordelen. M2C heeft dit ticketsysteem in januari 2017 in gebruik genomen, de gemiddelde beoordeling sinds de invoering is een 9.4! Een getal waar we trots op zijn en waar we iedere dag aan werken om verder te verhogen.

Wilt u contact met M2C over de beste oplossing voor uw organisatie of wilt u ook een uitmuntende service?  [vraag informatie aan]


Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies voor uw mobiele telefonie? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vraag advies aan

Lees meer over onze andere diensten

Onze klanten