M2C

M2C

M2C is in 2006 opgericht als aanbieder van mobiele telefonie voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren is de dienstverlening uitgebreid met diensten als Hosted VoIP, verbindingen, M2M/IoT en een volledig beheerde cloud werkplek. Vanuit het gezellige kantoorpand met een schitterend uitzicht over Haarlem werkt het enthousiaste en gedreven team om een optimale bereikbaarheid voor haar opdrachtgevers te behalen en te behouden.

De dienstverlening die M2C biedt, is het adviseren over zakelijke mobiele abonnementen, Hosted VoIP,  volledig beheerde werkplekken in de cloud inclusief Office365, verbindingen en internet connectiviteit. Tevens verleent M2C service en support aan de gebruikers van deze diensten. M2C heeft eigen engineers in dienst voor het uitvoeren van configuratie, installatie en onderhoudswerkzaamheden. 

M2C hecht grote waarde aan het verlenen van service en support aan haar opdrachtgevers. Via meerdere kanalen beschikt u over een professionele supportdesk, waarbij u gegarandeerd snel en adequaat wordt ondersteund. Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel ticketsysteem welke ook voor de opdrachtgevers middels een portal inzichtelijk is. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om afgehandelde aanvragen te beoordelen. M2C heeft dit ticketsysteem in januari 2017 in gebruik genomen, de gemiddelde beoordeling sinds de invoering is een 9.4! Een getal waar we trots op zijn en waar we iedere dag aan werken om verder te verhogen.

Wilt u contact met M2C over de beste oplossing voor uw organisatie of wilt u ook een uitmuntende service?  [vraag informatie aan]


Op zoek naar het beste advies?
M2C gaat graag het gesprek met u aan!

Leren We Elkaar Direct Goed Kennen

Vraag advies aan!

Lees meer over onze andere diensten

Onze klanten