VastMobiel integratie

VastMobiel integratie

Met VastMobiel integratie zijn uw medewerkers vast en mobiel bereikbaar via één telefoonnummer, zowel onderweg als op kantoor. Met deze integratie wordt het mobiele toestel onderdeel van de vaste telefonieomgeving.  


VastMobiel integratie kan de volgende voordelen bieden:


  • Zelf de identiteit bepalen waarmee u uitbelt (het persoonlijke zakelijke nummer, het bedrijfsnummer of het mobiele nummer)
  • Eén voicemail voor zowel het vaste als mobiele toestel
  • Per telefoonnummer is de bereikbaarheid in te stellen op basis van tijdschema's (bijvoorbeeld gesprekken naar het vaste zakelijke nummer alleen tijdens kantooruren)
  • Het aantal vaste telefoontoestellen kan worden verminderd

Bent u benieuwd naar de voordelen van VastMobiel integratie voor uw organisatie? M2C adviseert u graag.


M2C is officieel businesspartner van

KPN biedt als toonaangevende ICT leverancier een compleet assortiment aan diensten, zoals onder andere vaste en mobiele telefonie, internet en werkplekbeheer.  

Lees meer

Je kent ons vast wel van Unlimited. Van het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Wij zijn méér dan een telecomprovider.

Lees meer

Bellen uw medewerkers veel internationaal? Dan is Vodafone One Mobile met 43 voordeellanden mogelijk een goede keuze. Collega’s bellen onderling gratis en hebben een scherp internationaal datatarief. M2C is officieel Vodafone Partner en heeft kennis van alle soorten zakelijke bundels voor mobiele telefonie en data van Vodafone.

Lees meer

Zoekt u een telefooncentrale waarmee u alle communicatievormen, zoals mobiel en vast bellen, e-mail, sms en chat volledig kunt integreren? Dan is de VoIP telefooncentrale van Xelion de oplossing voor uw bedrijf. Al uw bedrijfscommunicatie is altijd en overal op dezelfde makkelijke manier toegankelijk voor uw medewerkers. Alle telefoongesprekken en dataverkeer verlopen via één netwerk. Zakelijk bellen, chatten, mailen of sms’en via smartphone, tablet, vaste toestel of PC. Het is allemaal mogelijk! Xelion schakelt met uw medewerkers mee. De receptioniste verbindt klanten met één druk op de knop eenvoudig door, ongeacht de locatie. En dat tegen tarieven die tot 40% lager liggen dan de traditionele telecomoplossingen.

Lees meer

Op zoek naar het beste advies?
M2C gaat graag het gesprek met u aan!

Leren We Elkaar Direct Goed Kennen

Vraag advies aan!

Lees meer over onze andere diensten

Onze klanten